Schermafbeelding 2016-03-29 om 20.56.42Zoals we in eerder berichten hebben aangekondigd, is het voor medewerkers van TSN mogelijk om samen met hun cliënten over te stappen naar Madeliefje Thuiszorg. De eerste groep cliënten en medewerkers hebben hier gebruik van gemaakt en zijn officieel overgestapt naar Madeliefje Thuiszorg. Allen van harte welkom namens het voltallige team van Madeliefje Thuiszorg.

De cliënten en medewerkers hebben besloten voor Madeliefje Thuiszorg te kiezen door de kleinschalig en persoonlijke aanpak. Medewerkers krijgen een persoonlijk en transparant gesprek over de overstapmogelijkheden en uitleg over de soepele overgang voor de cliënten.

TSN zal officieel stoppen met de werkzaamheden op 25 april. Cliënten van TSN moeten dus voor 25 april een nieuwe zorgaanbieder uitzoeken. Bij Madeliefje Thuiszorg is het mogelijk dat cliënten en zorgverleners samen overstappen.

U kunt via het 020-7371829 of info@madeliefje-thuiszorg.nl contact met ons opnemen, het is ook mogelijk om op onze website zich aan te melden door het invullen van het aanmeldformulier. We nemen dan nog dezelfde dag contact met je op om een afspraak in te plannen. We kunnen je dan meer vertellen over hoe de overstap naar Madeliefje Thuiszorg in zijn werk gaat.