img_1035Op vrijdag 9 december heeft Madeliefje Thuiszorg een nieuwe locatie geopend in Amsterdam in het Huis van de Buurt: de Klinker. Het werkgebied van de nieuwe vestiging zal Amsterdam-West omvatten (Bos en Lommer / Baarsjes / Osdorp / Nieuw Sloten / De Aker / Slotervaart / Amsterdam Oud-Zuid / Amsterdam-Oud West).

Madeliefje Thuiszorg is groot geworden door klein te blijven en organiseert de zorg dicht bij haar cliënten waarbij de wens van de cliënt leidend is.  De opening van deze nieuwe vestiging komt dan ook voornamelijk voort uit het oogpunt van klantgerichtheid naar de cliënten van onze bestaande Amsterdamse vestiging aan de Spanderswoudstraat. Door een toenemend cliëntenbestand was de vestiging in Amsterdam Noord uit haar jasje aan het groeien. Door vanuit kleine kantoren dichtbij onze cliënten te opereren blijft het mogelijk professionele thuiszorg op maat te leveren op de onderscheidende en persoonlijke manier zoals u dat van ons gewend bent.

Het nieuwe kantoor aan de Borgerstraat staat onder leiding van vestigingsmanager Monique Kalwij

img_1036

Monique is werkzaam als zorgmanager op de vestiging in Amsterdam-Noord en zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en uitbouw van deze vestiging. Daarvoor was Monique werkzaam in de intramurale geestelijke gezondheidszorg. “Ik merkte meer en  meer dat er op het gebied van nazorg weinig tot niets geregeld was. Dit ging ten koste van het herstel van de cliënt en dit frustreerde mij enorm. Ik besloot dat ik daar iets aan wilde doen. Binnen Madeliefje Thuiszorg kreeg ik de kans om dit (extramuraal) vorm te geven. Wij hebben ons de afgelopen jaar in Amsterdam ingezet om de kwaliteit van de (na)zorg thuis sterk te verbeteren en ik kan met trots zeggen dat dit is gelukt. Onze manier van zorgverlening is uniek in de regio”, aldus Monique. “Ook in Amsterdam West gaan wij het verschil maken, door kwalitatief hoogwaardige en duurzame zorg met oprechte betrokkenheid te leveren.”