Iedereen verdient een goede buur! Dat is een visie waar Madeliefje Thuiszorg en het Burennetwerk elkaar hebben gevonden. Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Veel Amsterdammers willen dat. Maar hoe? Burennetwerk en Madeliefje zetten bereidheid om in actie. Wij koppelen Amsterdammers die een goede buur willen zijn aan buurtgenoten met een vraag.

Geen grote complexe vragen, maar gewoon even een praatje, hulp bij vervoer of een kleine klus die door gebrek aan netwerk of middelen blijft liggen. Amsterdammers vinden en helpen elkaar via Burennetwerk Amsterdam. Zo bouwen we aan een stad vol goede buren.

Al tien jaar lang koppelt Burennetwerk mensen met een hulpvraag aan Amsterdammers uit hun buurt die weleens iets voor een ander willen doen. Gewoon in hun eigen tijd, tussen de bedrijven door, nemen ze graag de tijd voor hun buren. Daarom gaat Madeliefje Thuiszorg samenwerken met Burennetwerk. Alleen al vorig jaar maakte Burennetwerk zo’n tweeduizend keer twee Amsterdammers gelukkig. Allereerst natuurlijk degene die graag hulp wil hebben.

Klanten van zorgorganisaties

Bij negen van de tien burenvragen komt het tot een match, meestal binnen een termijn van drie weken. Veel van de vragen zijn afkomstig van klanten van zorgorganisaties waarmee Burennetwerk samenwerkt. Zo’n samenwerking is er nu ook met Madeliefje Thuiszorg. Onze teamleider Esther Schaft en intake Shirley Sint Maarten, zijn vol verwachting in de samenwerking, waarbij er voor de cliënten nog een alternatief bijkomt op de sociale kaart.

Het intake- en evaluatieteam van Madeliefje Thuiszorg en de thuishulpen is gevraagd extra oplettend te zijn als een klant een goede buur nodig heeft.

Ergens hulp bij nodig? Bel Madeliefje! 

Komt u ook graag in contact met een goede buur uit uw buurt? Heeft u hulp nodig bij praktische klussen in en om huis, vervoer met begeleiding of gaat u er graag weer eens op uit? En lijkt het u leuk om in contact te zijn met een buurtgenoot? Aarzel niet en neem contact op met Madeliefje Thuiszorg: 020 737 18 29 (tijdens kantooruren). Wij zorgen er dan voor dat uw verzoek snel bij Burennetwerk terechtkomt en zij op zoek kunnen naar een goede buur voor u. Meer informatie vindt u op burennetwerk.nl