Samenwerking tussen Shootlab en Madeliefje Thuiszorg: Een Inspirerende Samenwerking ten behoeve van Inclusiviteit.

Shootlab, een sociale firma die gespecialiseerd is in het maken van films en foto’s voor websites en social media, is een samenwerking aangegaan met Madeliefje Thuiszorg. Deze bijzondere samenwerking is gebouwd op de principes van inclusiviteit en empowerment.

Bij Shootlab werken professionele filmmakers samen met mensen met een beperking, waaronder autisme. De stichting heeft als doel om mensen met een beperking te betrekken bij het maken van films en hen de mogelijkheid te bieden hun vaardigheden te ontwikkelen en hun talenten te laten stralen. Deze aanpak draagt bij aan de persoonlijke groei en het zelfvertrouwen van de deelnemers, en heeft ook positieve invloed op de beeldvorming van mensen met een beperking. Het motto is: Iedereen doet mee naar eigen kunst en kunde.

Madeliefje Thuiszorg is een gerenommeerde thuiszorgorganisatie die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige zorgdiensten aan haar cliënten. Madeliefje is een organisatie met veel ervaring binnen de thuiszorg. De zorgteams zijn klein en bestaan uit vaste medewerkers, waardoor de client een vast aanspreekpunt heeft.  Het motto van Madeliefje is dan ook “ieder mens is uniek”.

Door de gezamenlijke inzet dragen Shootlab en Madeliefje Thuiszorg bij aan het bouwen van een Amsterdam waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te benutten, ongeacht beperkingen. Hun samenwerking herinnert ons eraan dat wanneer verschillende krachten worden gebundeld, er prachtige mogelijkheden ontstaan om een positieve verandering teweeg te brengen in het leven van mensen en de gemeenschap als geheel.